Alma Tegelwerken Kootstertille

Alma Tegelwerk te Kootstertille  is in 2006 opgericht door Fokke Alma. Fokke werkt sinds zijn 16e als tegelzetter en was 20 jaar toen hij als zelfstandig tegelzetter verder ging. Hij heeft zowel de primaire als de secundaire opleiding tot tegelzetter gevolgd. Alma Tegelwerk werkt al acht jaar samen met Erik van der Meulen. Daarnaast kan Alma putten uit een pool van 15 tegelzetters die allemaal Zzp’er zijn.

Onze Partners

Dijkstr Draisma 

Bouwgroep

Dijkstra Draisma

Alma Tegelwerk verricht veel tegelprojecten in opdracht van Bouwgroep Dijkstra Draisma. Bouwgroep Dijkstra Draisma is één van de grootste bouwbedrijven van Noord-Nederland.

De projecten bestaan uit onder andere uit het betegelen van woningen, winkelpanden, verzorgingstehuizen en appartementen.

 

Voorbeelden van projecten

  • Voor het nieuwe kantoor van RDW Veendam 3.000 m² tegelwerk.
  • In 2016 hebben we 65 woningen op Terschelling betegeld. In 2017 krijgt dit een vervolg met 50 woningen.
  • 28 appartementen
  • Verzorgingstehuis Harlingen
  • Winkelpanden

Sportbedrijf Drachten

Alma Tegelwerk verricht sinds 2010 veel tegelwerkzaamheden voor Sportbedrijf Drachten. Sportbedrijf Drachten biedt professionele ondersteuning aan onderwijs en verenigingen en ze verhuren en beheren sportaccomodaties en materialen.

De accommodaties die onderdeel uitmaken van Sprotbedrijf Drachten en waar wij het tegelwerk voor verzorgen zijn o.a. Zwemcentrum De Welle, Sportcentrum Drachten en iSpace Sports in Opeinde.

In 2015 en 2016 hebben we 10 gymzalen voor Sportbedrijf Drachten opnieuw betegeld. We passen ons aan bij onze klanten. Wij zorgen ervoor dat er zo weinig mogelijk overlast ontstaat door onze werkzaamheden. Daarom plannen wij onze werkzaamheden in op momenten dat er weinig bezoekersstromen zijn. Wij werken dan veelal in de vakantieperiodes, weekenden, ’s avonds en ’s nachts.

sportbedrijf drachten 

Adres

Alde Dyk 1-A
9288 XA Kootstertille

Telefoon

(06)30900166

Email

alma.tegelwerken@gmail.com

Social Media