Diensten

Grote Projecten

Alma Tegelwerk werkt door geheel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in grote projecten, maar doen met evenveel plezier kleine projecten. Bij grote projecten wordt een nauwkeurige planning uitgewerkt waarin rekening wordt gehouden met de overige werkzaamheden die op het project plaatsvinden. Wanneer het voor een project beter uitkomt dat de werkzaamheden plaatsvinden op momenten dat er geen bezoekers zijn, dan werken we bijvoorbeeld ook ‘s avonds, ’s nachts of in het weekend.

Natuursteen

Bij natuursteen is er nooit een tegel gelijk. Elke tegel is anders van kleur en van tekening. Zelfs de ruwheid verschilt per tegel. En dat maakt het voor Fokke Alma juist zo aantrekkelijk, om van al die verschillende tegels iets moois te maken: ‘Daar moet je echt gevoel voor hebben, het is een heel gepuzzel om het er mooi in te krijgen. Voor mij is het leggen van natuursteen het mooiste dat er is.’

De Postwagen in Tolbert is een van de projecten waar Alma Tegelwerk natuursteen heeft gelegd.

Levelingssysteem

Bij het leggen van grote tegels maken we gebruik van een uniek levelingssysteem. Vanwege de investering die nodig is voor het systeem, zijn er weinig Tegelzetters die dit systeem hebben. Wij streven altijd naar het leveren van de hoogste kwaliteit. Goed is nog niet goed genoeg. Met het unieke levelingssysteem kunnen wij ook bij grote tegels aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen.

 

Adres

Alde Dyk 1-A
9288 XA Kootstertille

Telefoon

(06)30900166

Email

alma.tegelwerken@gmail.com

Social Media